Satış Mağazamız Cari İşlemler
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
DERNEĞİMİZ DERGİSİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS TALEP FORMU
SEYİS MÜRACAAT FORMU

Duyurular

2016 Yılı Genel Hükümlerinde Yapılan Değişiklikler

·     Handikaplı koşuların deklaresinde aşağıdaki değişiklik yapılmıştır.  
Kayıtta kilosu 61 kg. ve üzerinde olan atların deklaresi (Taylarda 56 kg. ve üzerinde, 3 yaşlı İngiliz koşularında; 58 kg. ve üzerinde) ilan edilmiş olan normal deklare saatinden 30dakika evveline kadar yapılır. Ancak kayıtta, kilosu 61 kg. ve üzerinde olan atlar (Taylarda 56 kg. ve üzerinde, 3 yaşlı İngiliz koşularında; 58 kg. ve üzerinde) yedek kalmış iseler, ya da bu kilolar veya üzerinde bir at deklare olmuş ise bu kilo ve altındaki atlar için ilan edilmiş olan normal deklare saati uygulanır.  
·     İstanbul Hipodromu Ahır tahsisleri ve misafir atların kalma süreleri ile ilgili aşağıdaki gibi düzenlemeye gidilmiştir.  
Aynı anda farklı hipodromlarda devam eden yarış dönemlerinde, herhangi bir hipodromda ahır tahsisi olan atlar için, at sahibinin müracaatı ile imkânlar dâhilinde bir veya birden fazla ahır tahsis değişikliği yapılabilir. Ancak, İstanbul Hipodromunda 01.01.2016-09.04.2016 tarihleri arasındaki ahır tahsislerini iptal ettirerek yarışların devam ettiği diğer hipodromlarda ahır tahsisi alan atlara 01.01.2016-09.04.2016 tarihleri arasında İstanbul Hipodromunda tekrar ahır tahsis edilmez.  
Başka bir hipodromda ahır tahsisi olan atlar ile ahır tahsisi yapılamayan atlar ve ahır tahsisi talebinde bulunulmayan atlar, koşuya iştirak edilecek hipodromlara, G1, G2, G3, A2, A3 ve Sınıf(KVS-8,9,18,23,24,25) koşulara katılmak için koşuya kayıt edildikten sonra, diğer koşular için ise koşuya deklare edildikten sonra misafir olarak girebilirler. Koşu gününü takip eden iki gün içinde misafir ahırların terk edilmesi gerekmektedir. 
Ayrıca, misafir olarak kalma süresini ihlal eden atlar için çıkış yaptıkları tarihe kadar Ahır Kullanma Talimatnamesinin D bölümü 11 inci maddesi hükmüne istinaden taahhütnamede belirtilen günlük 100.-TL(Yüz Türk Lirası) cezai bedel gecikilen her gün için at sahibine fatura edilir.  
·     Binek ücreti 2016 yılı için ikramiyesi TL olan koşularda 65 TL, ikramiyesi EURO olan koşularda ise 30 EURO olmuştur.  
·     Satış koşularının katılma bedelleri ve kilo düşme baremleri aşağıdaki gibi değişmiştir.  
Satış 2: Bu koşuya satış bedeli en fazla 60.000 TL. olan atlar katılabilir. Satış 2 koşularında satış bedeli en fazla 60.000 TL.olan atlar sıklet cetvelindeki maksimum sıkleti taşırlar. Bu bedelden indirilen her 3.000 TL için 1 kg düşülür. Bu koşularda minimum sıklet 50 kg dır. 
Satış 3:Bu koşuya satış bedeli en fazla 80.000 TL. olan atlar katılabilir. Satış 3 koşularında satış bedeli en fazla 80.000 TL. olan atlar sıklet cetvelindeki maksimum sıkleti taşırlar. Bu bedelden indirilen her 4.000 TL için 1 kg düşülür. Bu koşularda minimum sıklet 50 kg dır.Bu koşuya ilgili pist handikap puanı minimum 40 olan atlar katılabilir. 
Satış 4: Bu koşuya satış bedeli 130.000TL. olan atlar katılabilir. Bu koşuya ilgili pist handikap puanı minimum 60 olan atlar katılabilir. 
·     Yarış Programına Maiden/Satış koşuları konulmuştur. 
(Maiden/Satış Koşusu) – Bu koşuya satış bedeli 60.000 TL olan yarış kazanmamış atlar katılabilir. Bu koşuda maiden ve satış koşusu(ı ve l fıkraları hariç) kuralları geçerlidir.  
·     Amatör Binici , Amatör Bayan Binici ve Bayan Binici koşularında  Koşunun minimum sıkleti 58 kg., maksimum sıkleti 63 kg. olarak değiştirilmiştir.

2 yaşlı İngiliz ve 3 Yaşlı Arap taylarına ait koşu şartlarında indirim yapılmıştır.

TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019