Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

OSAF Koşusu'nu HANDSOME HERO kazandı

Bu yıl ilk kez düzenlenen OSAF Koşusu (Organizacion Sudamericana de Fomento del Sangre Pura de Carrera) / (Güney Amerika Safkan İngiliz Atı Organizasyonu) Uluslararası yarış festivalimizin son mücadelesi olarak gerçekleşti.

 

Daha önce start almamış 2 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olan koşu (Şartlı - 1) saat 18.00'de düzenlendi. Keyifli bir mücadelenin yaşandığı OSAF Koşusu'nda galibiyete, Aytuğ Atalay'ın sahibi olduğu, Mozaik Org. San. Tic. tarafından yetiştirilen doru erkek tay HANDSOME HERO (Rajsaman - Infinitely / Fantastic Light jokeyi Halis Karataş ile uzandı.

Çim pistte 1200 metre mesafede koşulan yarışın ikinciliğini, ÇAKALINOĞLU (Çakal Carlos - Double Trouble / Win River Win) elde ederken, ES ES BALCI (Win River Win - Mimosa Rose / Dai Jin) üçüncü, TİVOLİ (Triple Bonus - Adriana La Cerva / Lomitas) isimli tay dördüncü, UĞURHAN (Hakeem - Hüsnalım / Fracas) ise beşinci olarak OSAF Koşusu'nu tamamladı.

53.000 TL ikramiyeli koşuda kazanan HANDSOME HERO için bitiriş derecesi  1.12.46 olarak kayıtlara geçerken, farklar  Burun - 6 Boy - 3,5 Boy - 3 Boy şeklinde sonuçlandı.

OSAF Koşusu'nu izlemek için tıklayınız.

Saat 18.00’daki koşunun ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına Elif Eroğlu'na kupasını, OSAF Güney Amerika Safkan İngiliz Atı Organizasyonu Yönetim Kurulu Uluslararası İlişkiler Danışmanı Horacio Esposito verdi.

Horacio Esposito ayrıca safkanın antrenörü Hakan Yüzbaşı'ya ve tayın jokeyi Halis Karataş'a plaketlerini verdi.

Törene, TJK Başkanı Serdal Adalı, TİGEM Genel Müdürü ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Ayşe Ayşin Işıkgece, TJK Genel Sekreteri Sadettin Atığ, TJK Genel Saymanı Adil Mert Kaya, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi ve TJK Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özbelge, Yönetim Kurulu Üyemiz Yüksel Göktürk de katıldı.


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019