Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Rahvan At Yarışları Çarşamba İlçesi’nde gerçekleştirildi

28 Temmuz Pazar günü, Samsun’un Çarşamba ilçesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen organizasyon keyifli görüntülere sahne oldu.

Türkiye Jokey Kulübü, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Çarşamba Belediyesi’nin ortak katkılarıyla hayata geçirilen etkinlik, Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı alanında gerçekleştirildi.

12 ayrı kategoride düzenlenen organizasyonda; 100 at, toplam ödülün 75 bin TL olarak belirlendiği koşularda piste çıktı. Güzel havanın da etkisiyle keyifli anlara sahne olan koşularda heyecan, gün boyu hız kesmedi.

TJK Baş Koşusu galibi "ESİR"

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen TJK Baş Koşusu'nu; Yahya Polat'ın sahibi olduğu, Şuayip Kaya'nın bindiği, ESİR isimli safkan  kazandı. Koşu sonrası Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan kazanan atın sahibi Yahya Polat'a ödülünü verdi.

Yarışlara verdikleri desteklerden dolayı; TJK ve TYAYSD'ne verilen ödülleri,  Başkanımız ve TJK Asli Üyesi Talip ÖZTÜRK'e , Türkiye Geleneksel Spor Dalları Atlı Kızak - Geleneksel Kızak Asbaşkanı Günal Genç ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Samsun Rahvan temsilcisi İsa İleri takdim ettiler.

Katkılarından dolayı, TJK TV Rota programı yapımcısı Saba Naghsh'a da bir ödül verildi. 

Halk tarafından yoğun ilgi gören etkinliğe, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik ile birlikte mülki-idari amirler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılım gösterdi.

 


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019