Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Ankara Hipodromu ile ilgili önemli duyuru.

                                              Tarih: 10.09.2020 17:27:00
 

 

ANKARA HİPODROMU İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

 

Ankara ilimizin genelinde görülen Covid-19 vaka sayısındaki belirgin artış dikkate alınarak;

 

ANKARA HİPODROMUNA GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR, 12.09 CUMARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN, 14 GÜN BOYUNCA KISITLANMIŞTIR.

 

Bu çerçevede;

 

1 - At sahipleri, hipodroma giriş yapmak istemeleri halinde, giriş yapmak istedikleri zamandan önce, en erken 72 ila en geç 120 saat içerisinde, test yapmaya yetkili özel veya devlet hastanesinden sonucu negatif olarak alınmış Covid-19 PCR test raporlarını ibraz etmek suretiyle giriş yapabileceklerdir.
 

 

2 - Antrenörlere ve Jokeylere, ücreti TJK tarafından karşılanmak üzere hipodromda alınacak sürüntü örnekleriyle PCR testleri uygulanacaktır. Testler haftalık olarak tekrarlanacaktır. Test sonucu negatif çıkan antrenör ve jokeyler, bir sonraki test sonucuna kadar günü birlik hipodroma giriş-çıkış yapabileceklerdir.


3 - İdman jokeyleri ve seyisler, 12 Eylül 2020 tarihinden itibaren hipodromda kalacaklar ve hipodromdan çıkış yapamayacaklardır. Bu nedenle At sahibi ve antrenörlerin bu doğrultuda gerekli önlemleri almaları gerekecektir.
 

Kendilerine, ücreti TJK tarafından karşılanmak üzere hipodromda alınacak sürüntü örnekleriyle PCR testleri uygulanacaktır. Testler haftalık olarak tekrarlanacaktır. Çıkış yapanlar için hipodrom içinde alınmış örnek ile yapılan test sonucu geçerliliğini yitirecek olup, en az 7 gün hipodroma girişleri mümkün olmayacaktır. Yedi günün bitiminde tekrar hipodroma girmek istemeleri halinde, giriş yapmak istedikleri zamandan önce en erken 72 ila en geç 120 saat içerisinde test yapmaya yetkili özel veya devlet hastanesinden sonucu negatif olarak alınmış PCR test raporu ibrazı ile giriş yapabileceklerdir.


4 - Ankara Hipodromu ile diğer tüm hipodromlar arasında yapılacak seyahatler de ancak en erken 72 ila en geç 120 saat önce, test yapmaya yetkili özel veya devlet hastanesinden sonucu negatif olarak alınmış PCR test raporu ibrazı ile yapılabilecektir.

 


5 - Hipodrom içinde kalan kişilerin bugüne kadarki hassasiyetle; maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına eksiksiz riayet etmeleri zorunludur.


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019