Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

KAMUOYUNA DUYURU

KAMUOYUNA DUYURU

1 Mart 2016 Salı sabahı Bursa Hipodromunda bir takım at sahiplerinin atlarını yarışlara kaydetmeme kararı alıp YKK ve TJK’nü protesto etme girişiminde bulunduklarını öğrenmiş bulunmaktayız. TYAYSD olarak bu tür bir eylemin yapılması konusunda herhangi bir kararımız olmadığı gibi, yapılmaya çalışılan protesto girişimini hiçbir şekilde doğru bulmadığımızı kamuoyuna deklare etmek istiyoruz. TYAYSD her ahvalde atçımızın hak ve hukukunu sadece yasal ve kurumsal bir biçimde sonuna kadar korumaya kararlıdır.

Yarış Otoritesi YKK ve Yarış Müessesi TJK tarafından Bursa Hipodromunun Nisan ayından itibaren 5 ay süre ile kapatılarak bakıma alınacağı ve 2016 yarış programının buna göre yapıldığı yılbaşında atçılık camiasına açıklanmıştır. Dernek Başkanlık seviyesinde geçen hafta gerek YKK’da atçımızı temsil eden üyeler ve gerekse TJK Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerde bu kararda bir değişiklik olmadığı bilgisi alınmıştır. Ancak, atçımızın alınan bu karara rağmen HİPODROMDA yapılması planlanan işlerle ilgili henüz bir çalışma yapılmadığı, işlerin ihale sürecinin bile başlamadığı ve ilgili iş kalemlerin ve sürenin gereğinden fazla uzun tutulduğu şeklindeki endişeleri hakkında camiaya herhangi bir açıklama yapılmaması sebebiyle ile sıkıntılı bir sürecin yaşanacağı da bir vakıadır.

Bu vesile ile bir kere daha üzülerek ifade etmek isteriz ki, Yarış Müessesi TJK’nün tek taraflı ve haksız, hukuksuz ve etik olmayan bir biçimde TYAYSD’yi bir türlü muhatap almama ve atçıyı ilgilendiren karar ve projeleri resen yürütme davranışından vazgeçmesi gerekmektedir. Atçılığımızı ilgilendiren hayati konularda “Kamu Adına” görev yapan her iki derneğin uyum ve istişare içerisinde çalışarak sıkıntılara çare bulması gerektiği izahtan varestedir. TYAYSD olarak atçılığımızı yöneten kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği ve dayanışmaya hiçbir ön şart ileri sürmeden her zaman hazır olduğumuzu, sektörün buna ihtiyacını olduğunu tüm içtenliğimizle tekrarlıyoruz. Bu bağlamda taşın altına elini koymuş ve maddi ve manevi riskleri taşımakta olan atçı üyelerimizin haklarını sonuna kadar yasalara ve etik değerlere uygun biçimde korumaya kararlı olduğumuzun unutulmaması gerektiğini belirtiyoruz. “Atçının Sesi “ ve en güçlü adresi 72 yılllık TYAYSD’dir. Bu güç siz atçı üyelerimizin destek ve dayanışmasından kaynaklanmaktadır. Ancak gücün kontrollü ve değerlerimize ve atçılığımızın menfaatlerine uygun biçimde kullanılması şarttır. Sıkıntıların giderilmesi ve TYAYSD’nin “Ortak Akıl” mekanizması içerindeki olması gereken yeri ile ilgili olarak YKK’na yazılı olarak da sunmuş olduğumuz önerilerimiz halen masanın üzerindedir ve mutlaka atçılığın bekasına uygun biçimde neticelendirilmeye çalışılacaktır.

Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve YKK Başkanımız Dr. Nusret Yazıcı ile yapacağımız istişareler sonucunda camiamıza çok daha ümit dolu mesajlar vermek en büyük dileğimizdir.

Atlarınızın ayakları düz bassın, bahtınız açık olsun.

TYAYSD YÖNETİM KURULU

how does an abortion work website-knowledge.com abortion clincs
sumatriptan overdose sumatriptan overdose sumatriptan overdose
sumatriptan succinate http://sumatriptannow.com/succinate sumatriptan succinate
bystolic coupon 2013 linzess patient assistance bystolic patient assistance

Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019