Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Müthiş finale sahne olan Horse Racing Ireland Koşusu’nu KENOBI kazandı

 

Uluslararası Yarış Festivali’nin son gününde saat 16:30’da başlayan mücadele, Horse Racing Ireland (İrlanda Yarış Otoritesi) Koşusu oldu. Son metrelere kadar seyir zevki yüksek geçen safkanların birincilik mücadelesinde gülen isim, Sebati Duman tarafından yetiştirilen, Hakan Kefoğlu’nun sahibi olduğu KENOBI (Kaneko – Çokşeker – Hoy) oldu. Jokey Gökhan Kocakaya idaresinde start alan safkan bu zevkli mücadeleden 1.36.67’lik bitiriş derecesiyle galip ayrıldı.  

 

 

Yarış kariyerine 13 Nisan 2018 tarihinde başlayan safkan bugünkü koşusuyla birlikte katıldığı 16 startını da İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirdi. Son birinciliğini 24 Temmuz günü katıldığı G3 Kocatepe Koşusu’nda elde eden doru erkek tay bugün sergilediği performansıyla başarılarına bir yenisini daha ekleyerek toplamdaki 6. galibiyetini elde etti. 

 

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının start aldığı çim pist 1600 metre mesafeli günün bir diğer kupalı mücadelesinde JACK SPARROW (Mendip – Marshmallow / Luxor) ikinci olurken, potoya kadar koşunun yükünü çeken BALDEMAR (Native Khan – Handiya / Barathea) üçüncü, KAYI OVASI (Pan River – Star Baby / Thunder Bolt I) isimli safkan da bu zevkli mücadelede tabelanın son sırasında kendisine yer buldu.

 

 

Koşu sonrası TJK Genel Sekreteri Sadettin Atığ, Yüksek Komiserler Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Özbelge ve TJK Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yücetürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına safkanın yetiştiricisi olan Sebati Duman’a kupayı İrlanda’nın Türkiye Büyükelçisi Sonya McGuinness takdim etti.

 

 

 

ITM (Irish Thoroughbred Marketing) Pazarlama Müdürü Alex Cairns de safkanın antrenörü Tarkan Şit ile jokey Gökhan Kocakaya’ya plaketlerini verdi.

 


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019