Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Uluslararası Trakya Koşusu'nu CALL TO VICTORY kazandı

İsmini Trak kavminden alan ve ülkemizin Avrupa kıtasındaki topraklarını içeren Trakya bölgesi adına düzenlenen ve 8 Eylül Pazar yarış programının ilk Uluslararası Koşusu olma özelliğine sahip (Açık - G3 / Uls) koşu, saat 15.00'de İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşti.

2 yaşlı İngiliz taylarına ait, festival dâhilindeki tek Uluslararası Koşu olan Trakya Koşusu, bu yıl beşinci kez düzenlendi. Çim pistte 1200 metre mesafede gerçekleşen ve 238.000 TL birincilik ikramiyesi bulunan koşunun 2019 yılı galibi, Ayşegül Kurtel'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Onur Özelcanat tarafından antrene edilen doru erkek tay CALL TO VICTORY (Victory Gallop - Serap Gelin / Mountain Cat) oldu. Koşuya Ahmet Çelik idaresinde katılan safkanın soy kütüğü bilgileri için tıklayınız.

Uluslararası Trakya Koşusu'nda kendisine tabelanın ikinci basamağında yer bulan isim, Özcan Yıldırım ile festivalin bu önemli koşusunda boy gösteren VAHŞİ KIZ (El Corredor - Steely Grace / Refuse To Bend) olurken, LORD OF GAME (Invincible Son - Mystical Falls / Sri Pekan) isimli tay Müslüm Çelik ile üçüncü, Akın Sözen ile piste çıkan HASANET (Offlee Wild - Reemeya / Bernardini) ise tabelayı tamamlayan tay oldu.

Koşunun videosu için tıklayınız.

Mücadeleden galip ayrılan CALL TO VICTORY için bitiriş derecesi 1.10.35 olurken, farklar 1 Boy - 1/2 Boy - 2,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşu sonrası düzenlenen kupa töreninde, koşuyu kazanan atın sahibi adına Elif Eroğlu'na kupasını, TJK Başkanı Serdal Adalı verdi.

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Abraş, kazanan atın antrenörü Onur Özelcanat'a, Türkiye Varlık Fonu Yatırım Uzmanı Merve Dönmez ise CALL TO VICTORY isimli tayın jokeyi Ahmet Çelik'e plaketlerini verdiler.

Törene, TJK Genel Saymanı Adil Mert Kaya, Yüksek Komiserler Kurulu ve TJK Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özbelge, Yönetim Kurulu Üyemiz Yüksel Göktürk, Asli Üyemiz Nişan Arek Kuyumciyan ile davetliler de katıldı.


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019