Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Uluslararası F.G. - FRBC Anadolu Koşusu'nu SHARPA kazandı

Son derece önemli bir yarış gününe daha ev sahipliği yapan İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda, 7 Eylül Cumartesi akşamı programın ikinci Uluslararası Koşusu olma özelliğine sahip France Galop - FRBC Anadolu Koşusu saat 20.30'da gerçekleşti.

 

Uluslararası France Galop / French Racing and Breeding Committee Anadolu Koşusu (Açık - G2 / ULS) 6 safkanın katılımıyla düzenlendi. Geçmiş koşu performansları son derece parlak 3+ yaşlı safkan İngiliz atlarının, sentetik pistte 2000 metre mesafede gerçekleşen koşusundan galip ayrılan isim SHARPA (Kurtiniadis - Dinara / Sri Pekan) oldu. Seydi Akyıldırım'ın sahibi, Süleyman Bülent Karabağlı'nın yetiştiricisi olduğu kır erkek safkan SHARPA, Ahmet Elçin Karakurt tarafından antrene edilmektedir. Festivalin bu önemli koşusuna Ahmet Çelik ile katılan SHARPA,  9 koşu aranın ardından birinciliğe uzanırken, kariyerinin de toplamda 9. koşu galibiyetini elde etti.

Kazanan SHARPA isimli safkanın soy kütüğü bilgileri için tıklayınız.

F.G. - FRBC Anadolu Koşusu'nda kendisine tabelanın ikinci basamağında yer bulan isim, koşuya Akın Sözen ile katılan VANCOUVER (George Vancouver - Kilfarasy / Galileo) oldu.  Özcan Yıldırım idaresindeki, bu koşunun 2018 yılı galibi BIG BROWN (Unaccounted For - Prize Moment / Pure Prize), F.G. - FRBC Anadolu Koşusu'ndan üçüncü olarak ayrılan isim olurken, KING SERKAN (Yonaguska - Selcanım / Always A Classic) ise Halis Karataş ile tabelayı tamamladı.

Koşunun videosu için tıklayınız

Mücadeleden galip ayrılan SHARPA için bitiriş derecesi 2.03.45 olurken, farklar 6 Boy - 1 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşu sonrası düzenlenen kupa töreninde, koşuyu kazanan safkanın sahibi adına Haluk Akyıldırım'a plaketini, FRBC Yönetim Kurulu Üyesi Jean Pierre Deroubaix verdi.

Törende ayrıca, FRBC Genel Müdürü Capucine Houel kazanan atın antrenörü Ahmet Elçin Karakurt'a ve jokey Ahmet Çelik'e plaketlerini verdi.

Törene, TJK Genel Sekreteri Sadettin Atığ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yüksel Göktürk ve Hakan Yücetürk, Yüksek Komiserler Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyemiz  Ahmet Özbelge ile Avrupa Akdeniz Atçılık Federasyonu II. Başkanı, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi ve TJK eski Başkanlarından Behçet Homurlu da katıldı.


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019