Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Online at sahibi vize başvurusu hakkında.

Tarih : 09.11.2020 10:29:00

DUYURU

1 Kasım Pazar günü başlamış olan 2021 yılı At Sahibi Vize Başvuruları artık online olarak da yapılabilecek.

30 Kasım Pazartesi günü sona erecek olan at sahibi vize başvuruları web sitemizde yer alan online işlemler üzerinden kolaylıkla yapılabileceği gibi Yarışçılık Müdürlüğü ve Hipodrom Müdürlükleri Kayıt Büroları aracılığıyla da başvurular alınmaya devam edecektir. Ancak sosyal teması azaltarak salgın riskini en aza indirmek ve zamandan tasarruf etmek adına online başvuru seçeneğinin tercih edilmesi önerilmektedir.


Online At Sahibi Vize Başvurusu nasıl yapılır?

  • At sahibi vize başvurusu için at sahibi tarafından www.tjk.org sitemizdeki ana sayfanın en altında yer alan Kurumsal veya Yarış ve Yetiştiricilik başlığı altında bulunan online işlemler ( cari hesap takibi ) menüsüne tıklanır veya web tarayıcısında doğrudan https://onlinev2.tjk.org adresi yazılarak oturum açma ekranına erişilir.
     
  • İlk kez online işlemlere ( cari hesap takibi ) giriş yapmak isteyen at sahibi; T.C kimlik numarasını girdikten sonra ‘’şifremi unuttum’’ sekmesine basarak sistemde bulunan telefon numarası veya e-postasına gelen şifreyle giriş yapabilir. Giriş yaptıktan sonra at sahibi hesap bilgilerinden şifresini değiştirebilir. (değiştirilmesi önerilmektedir.)
     
  • Açılan ekranın sağ üst tarafında yer alan ‘’vize başvuru işlemleri’’ butonuna basılır. (vadesi geçmiş borç var ise başvuru sayfasına yönlendirilmez)
     
  • Açılan ekranda ilgili at sahibinin istenen bilgileri otomatik olarak dökülür. Kişisel bilgilerinde bir farklılık varsa değişiklik yapılmalıdır.
     
  • Bilgiler kontrol edilir ve bilgisayarınıza veya mobil telefonunuza indirmiş olmanız gereken adli sicil kaydı ‘’gözat’’ sekmesine basıldıktan sonra yüklenir.
     
  • Bu işlemler yapıldıktan sonra en alt bölümde yer alan ‘’gönder’’ sekmesi tıklanır ve başvurunuz tamamlanmış olur.


Gerekli evraklar / şartlar;
1. Başvuru tarihinden itibaren en geç bir ay önce alınmış arşiv kayıtlı (resmi kurumlara verilmek üzere) Adli Sicil Belgesi

2. Müracaat esnasında Türkiye Jokey Kulübüne vadesi geçmiş borcunun olmaması

3. Dilekçe ( başvuru formu )

Eksik belgeyle yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlan edilen son başvuru tarihinden (30 Kasım 2020 Pazartesi ) sonra yapılan müracaatlar ayrıca değerlendirilecek olup, zamanında müracaat edemeyenlerin belgeleri Yüksek Komiserler Kurulunca vize edilinceye kadar sahip veya ortak oldukları atlar koşulara kayıt edilmeyecektir.

At sahibi vize başvuru işlemleri için herhangi bir problem yaşandığında 444 0 855 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya beyaz masa uygulamamız üzerinden iletişime geçilebilir.

İlgililere ilanen duyurulur.


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019