Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Duyuru

D U Y U R U

   14 Ağustos 2017 Pazartesi günü Türkiye Jokey Kulübü Veliefendi Hipodromunda yapılan Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulunda, Tüzüğümüzde bazı maddeler katılan üyelerimizin oy birliği ile değiştirilmiştir.  Tüzük Tadil Genel Kurulunda yapılan değişiklikler ise; İstanbul Valiliği İl Dernekler müdürlüğü tarafından 87385697-477.01.02.02.-E.82341 sayı ve 27 Ekim 2017 tarihi itibarı ile onaylanmıştır.

Derneğimiz Tüzüğündeki bazı değişiklikler aşağıdadır:

1-) Yeni üye olacaklarda “ At Sahibi Belgesi koşulu aranacak “

2-) Derneğimiz üyelerinin yarış ikramiyelerinden kesilen %0.1 (bindebir) oranındaki bağışlar; %0.2 (bindeiki) olarak değiştirilmiştir.

3-) Şubelerin görev ve yetkileri ise; Türk Medeni Kanunu, Dernekler Kanunu ve Dernekler Yönetmeliğine uygun olarak değiştirilmiştir.

Yarış Atı Sahipleri Kıdem Tazminat Fonu Yönetmeliğindeki önemli değişiklikler

1-) Yarış Atı Sahipleri Kıdem Tazminatı Fonu’ndan yararlanabilmek için Dernek üyeliği şartının aranacaktır.

2-) Dernek Tüzüğümüz İl Dernekler Müdürlüğü tarafından (27.10.2017) onaylandığı tarihten itibaren, Yönetmeliğimiz gereği Derneğimiz üyelerinin Yarış ikramiyelerinden  “Yarış Atı Sahipleri Kıdem Tazminat Fonu “ için kesilen %0.3 ‘lük (bindeüç) miktarın; %0.5 (bindebeş) olarak değiştirilmiştir.

3-) Yarış Atı Sahipleri Kıdem Tazminat Fonu’nun yönetilmesi; Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği tarafından, Dernek Tüzüğüne ve Yarış Atı Sahipleri Kıdem Tazminat Fonu Yönetmeliğince yönetilecektir.

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği

Yönetim Kurulu

 

Not: İstanbul Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü tarafından onaylanan Dernek     Tüzüğümüzü internet sitemizin “Dernek Tüzüğümüz“ bölümünde inceleyebilirsiniz.


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019