Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Duyurular

2022 yılı Antalya Hipodromu ahır müracaatları başladı.

Tarih:13.12.2021 12:04:00

 

DUYURU

1- 19.01.2022 Çarşamba günü başlayacak olan ve haftada 2 yarış günü olarak planlanan Antalya yarışları için ahır tahsis müracaatlarının kabulü 15 Aralık 2021 Çarşamba günü başlayacaktır. Son müracaat tarihi 27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar olup, bu tarihten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.

 

2- Müracaatlar, Türkiye Jokey Kulübü tarafından hazırlanan müracaat formları doldurulmak sureti ile Hipodrom Müdürlüklerinden veya internet sitemiz üzerinden online olarak yapılabilecektir.

 

3- Yanıltıcı, yanlış bilgi içeren formlar değerlendirmeye alınmayacak ve o eküriye ait atların hiçbirine ahır tahsisi yapılmayacaktır.

 

4- Tahsisler; yarış programı, atın genel performansı, sağlık durumu (At hastaneleri kayıtları dikkate alınarak), Genel Hükümlerin ilgili maddeleri, handikap puanı, son koşu tarihi, son 20 kuralı, doping cezası, Arap atlarının eşkal ve ırk vasıfları yönünden muayeneleri, At Yarışları Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereği atın sahibi ve varsa ortaklarının at sahibi belgesi olması vb. kriterler göz önüne alınarak yapılacaktır. Kulübümüz aşılama programına ve ilgili duyurulara uygun olarak aşısı tamamlanmamış atlara/taylara ahır tahsis edilmeyecektir.

 

5- 2020 doğumlu İngiliz ve 2019 doğumlu Arap tayları ile ilgili tahsis kriterleri müracaat adedine göre belirlenecek ve ilan edilecektir.

 

6- ANTALYA HİPODROMU AHIRLARI AYLIK (KDV DAHİL):

 

 

Sezon Süresi

Sezon Fiyatı

Boks Başına :

40.00TL

3 AY

120.00-TL

şeklinde belirlenmiş olup, müracaat sırasında avans olarak sezonluk boks ahır ücreti alınacaktır.

 

ÖDEME ŞEKİLLERİ:

a)    Yapılacak müracaatlarda Ziraat Bankası, İş Bankası, Akbank ve QNB Finansbank kredi kartları ile World özellikli Vakıfbank, Yapı Kredi, Albaraka ve Anadolubank, Bonus özellikli Garanti Bankası, TEB, Denizbank, Şekerbank, Türkiye Finans, Burgan Bank, ING Bank, A Bank ve Tekstilbank ICBC kredi kartları ile yapılacak ödemelerde müracaat anında peşin fiyatına vade farksız 6 taksit uygulanacaktır.

b)    İnternet sitemiz üzerinden yapılacak online müracaatlarda Vakıfbank, QNB Finansbank, İş bankası ve Akbank kredi kartları ile yapılacak ödemelerde peşin fiyatına vade farksız 6 taksit uygulanacaktır.

c)    Nakit olarak yapılacak ödemeler ise peşin olarak tahsil edilecektir.

 

7- Tahsis yapılamayan atların sahiplerine tahsil edilen avans, varsa cari hesap borçları mahsup edildikten sonra iade edilecektir.

 

8- Ahır-seyis odaları yapı ve müştemilatlarına verilen zarar At sahibinden tahsil edilecektir.

 

9- Türkiye Jokey Kulübüne vadesi geçmiş/muaccel hale gelmiş borcu olan At sahiplerinin müracaatları kabul edilmeyecektir.

 

10- Mücbir sebepler dışında, 31 Ocak 2022 tarihine kadar hipodroma getirilmeyen atların, ahır tahsisleri iptal edilecek olup, yatırılan avans ise Türkiye Jokey Kulübü’ne irad kaydedilecektir.

 

İlgililere ilanen duyurulur.

Türkiye Jokey Kulübü


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019