Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Duyurular

TYAYSD Yearling Koşu hakkında.

13 Ekim 2021 Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu 1400 Çim pistte koşulacak olan 2 Yaşlı İngilizlere mahsus KV-8 yarışın kayıt şartı değiştirilmiştir.

 

13 Ekim 2021 Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromunda 2 yaşlı İngiliz taylarına mahsus KVS-8 TYAYSD İstanbul Yearling Satışı koşusu 2021 yılı At Yarışları Koşu Kayıt Şartları 4. Maddesi F bendi gereğince Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği’nin düzenlediği satış organizasyonlarında satılmış olan 2019 doğumlu iki yaşlı İngiliz taylarına mahsus bir koşu olarak planlanmış olmasına rağmen pandemi sebebiyle 2020 yılında tay satışları yapılamadığından ilgili hükme uygun olarak koşuya katılabilecek tay olmayacaktır.

 

İlgili Koşu için Yüksek Komiserler Kurulu Başkanlığına 10.09.2021 tarih ve 2021/515 sayılı yazımıza istinaden,  13 Ekim 2021 Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromunda koşulması planlanan TYAYSD İstanbul Yearling Satışı koşusundan, Yüksek Komiserler Kurulu kararı ile 2021 yılı At Yarışları Koşu Kayıt Şartları 4. Maddesi F bendi hükmü kaldırılarak söz konusu koşu, 2 yaşlı safkan İngiliz taylarının katılabileceği KVS-8 koşu olarak koşulacaktır.

 

İlgililere ilanen duyurulur.
 


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019