Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Duyurular

Uyuşturucu testi ve sağlık raporu hakkında.

Tarih : 16.09.2021 19:25:00

 

DUYURU

 

2022 yılı Antrenör, Jokey, Jokey Yamağı, Amatör Binici ve Seyis lisansları vize işlemleri ve kimlik kartları müracaatları 01 Eylül 2021 Çarşamba günü başlamış olup, 30 Kasım 2021 Salı günü saat 17.00’a kadar Yarışçılık Müdürlüğü veya Hipodrom Müdürlükleri Kayıt Büroları aracılığı ile yapılacaktır.

 

Müracaat sırasında At Yarışları Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereği istenen evraklar içinde, ‘’Mesleğini yapmaya engel bir hali olmadığına ve uyuşturucu kullanmadığına dair bilgileri içeren sağlık raporu’’ da yer almaktadır.
 

Devam eden pandemi nedeni ile ilgililerin rapor almak için gidecekleri sağlık kuruluşlarında karşılaşabilecekleri bulaş riski dikkate alınarak çalışma yapılmış olup, duyurunun ekinde belirtilen tarihlerde Hipodromlarımızda ücreti karşılığında isteyen tüm ilgililere uyuşturucu testi yaptırma ve sağlık raporu için muayene olma imkanı sağlanmıştır.

 

İlgililerin söz konusu tarihlerde hazır bulunacakları hipodromda uyuşturucu testi numunesi verebilmeleri ve sağlık raporu için fiziki muayene yaptırabilmeleri için; uyuşturucu testi yaptırmak isteyenler en geç 30.09.2021 tarihine kadar, sağlık raporu almak isteyenler ise muayenenin yapılacağı tarihten en geç iki (2) gün öncesine kadar Hipodrom Müdürlüğüne T.C. kimlik numaraları ile birlikte isimlerini, doğum tarihlerini yazdırmaları ve söz konusu hizmetlerin bedeli olan parayı testin yapılacağı yerde numune alınmadan veya sağlık raporu için muayene olmadan önce orada bulunan görevlilere/ hipodromlara gelen firmanın ilgililerine nakit olarak ödemeleri gerekmektedir.

 

Arzu eden ilgililer, bu hizmeti veren ve kendilerinin istedikleri herhangi bir kurumdan da bu hizmetleri alabileceklerdir.

 

İlgililere ilanen duyurulur.

 

Sağlık raporu ve uyuşturucu testi için ödenecek ücret, hipodromlarda numune alım ve sağlık raporu muayene tarihleri için tıklayınız

 

 Türkiye Jokey Kulübü


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019