Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Duyurular

Hipodromlardaki yarış mahallerine girişte kullanılan “Unvan Tanıtım Kartları” hakkında.

Tarih:26.01.2023 15:56:00

 

HİPODROMLARLARDAKİ YARIŞ MAHALLERİNE GİRİŞTE KULLANILAN

UNVAN TANITIM KARTLARI

HAKKINDA DUYURU

 

Hipodromlarımızda at sahiplerinin yanında çalışan seyis ve sair görevlilerin yarış mahallerine girişlerde kullandıkları ve Hipodrom Güvenlik Amirliğince verilen kartlar bilindiği üzere her yıl yenilenmektedir.

 

2023 yılı için henüz kartlarını almayan kişilerin, giriş kontrollerinde sorun yaşamamaları için en kısa zamanda yeni kartlarını almaları gerekmektedir.

 

Gerekli şartları sağlayarak bir at sahibi yanında çalıştığının bildirimi sonucu Seyis veya Sair Görevli unvanlı tanıtım kartına sahip olan ancak daha sonra bu görevlerinden ayrılan ve fiili olarak bir at sahibi yanında çalışmayan kişilerin kartları dondurularak bu mahallere girişlerine izin verilmeyecektir.

 

Bu nedenle at sahiplerinin, yanlarından ayrılan kişilerin çıkış bildirimlerini, mutlaka www.tjk.org adresindeki online işlemler (cari hesap) sistemi seyis başvuru menüsünde bulunan matbu formu doldurmak veya Güvenlik Amirliğine başvurmak suretiyle bildirmeleri önem arz etmektedir. Ayrıca, işten ayrılan/çıkarılan seyis ve sair görevliler de hipodrom giriş kartlarını yeni bir işe giriş bildirimi yapılana kadar 24 saat içinde, bulunduğu Hipodrom Güvenlik Amirliğine teslim etmek zorundadır.

 

Bu kişilerin tekrar yarış mahallerine geçiş imkanı elde edebilmeleri için fiili olarak bir at sahibi yanında çalışmaları ve ilgili at sahibinin kendisi veya yetkilendirdiği kişi tarafından, aynı şekilde bildirimlerinin yapılması gerekmektedir.

 

Bununla birlikte, at sahibi yanında ilk defa çalışmaya başlayacak T.C veya yabancı uyruklu kişilerin bildirimlerinin de aynı yöntemler ile yapılması gerekmektedir.

 

Bu konuda herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi önemle rica olunur.

 

Türkiye Jokey Kulübü

 


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019