Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Diyarbakır'da yeni yarış sezonu gece yarışları ile başlıyor.

Tarih:01.09.2021 13:30:00

 

Diyarbakır’da yeni yarış sezonu gece yarışları ile başlıyor.

 

Diyarbakır Hipodromu’nda yeni yarış sezonu, 13 Ocak’ta yapımına başlanan ışıklandırma çalışmalarının 29 Temmuz’da tamamlanmasının ardından, 1 Eylül günü ilk kez yapılacak gece yarışlarıyla başlayacak.

 

İlk resmi yarışların 2009 yılında yapıldığı Diyarbakır Hipodromu, bu yıl inşa edilen aydınlatma sistemi ve enerji tesisleriyle birlikte, Türkiye’de gece yarışlarının düzenlendiği 7. hipodrom olacak. 1 Eylül Çarşamba günü saat 18.00’deki açılış töreniyle başlayacak olan sezonda Diyarbakır Hipodromu, toplam 25 yarış gününe ev sahipliği yapacak. Bu süreçte düzenlenmesi planlanan 168 koşunun 85’i Arap atlarına, 83’ü de İngiliz atlarına mahsus olacak.

 

Hipodromda yeni sezon hazırlıkları kapsamında; kum yarış pistinin üst malzemesi revize edilerek yerine yıkanmış elenmiş doğal dere kumu serilmiş, kamera kayıt ve görüntüleme sisteminin altyapısı tamamıyla yenilenerek analog sistemden IP sisteme geçilmiş, mevcut 3 adet kamera kulesi düzenlenerek gece yarışlarına uygun konumlandırılmış ve Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ekiplerince ambulans yolu altyapısı güçlendirilmiştir.

 

Bunların yanı sıra, Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Alt Yapı Başkanlığı tarafından, ana yoldan hipodrom içine kadar devam eden yolun yeniden düzenlenmesi için sıcak asfalt, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları başlatılmıştır.

 

Yeni Yarış sezonunun hayırlara vesile olmasını dileriz.

 

 

 

 

 

 


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019