Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

TYAYSD İst. Yearling Satışı Koşusu'nu GINGER SNAP kazandı

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği tarafından her sene düzenlenen İstanbul Yearling (1 yaşındaki tay) Satışı adına gerçekleştirilen koşu (KV-8), 16 Ekim Çarşamba günü Veliefendi Hipodromu'nda saat 14.30'da başladı.

İlk olarak 2010 yılında düzenlenen ve bu yıl 9.'su koşulan yarışa, bir önceki yılın Yearling Satışı kapsamında ringe gelen 2 yaşlı safkan İngiliz tayları katıldı. 94.000 TL birincilik ikramiyeli yarış, 1400 metre mesafe çim pistte gerçekleştirildi.

TYAYSD İst. Yearling Satışı Koşusu'nda galibiyete, Mustafa Selçuk San'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu GINGER SNAP (Approve Khalasi Shamardal), jokeyi Mehmet Kaya ile uzandı. Cem Filiksaç'ın antrene ettiği al dişi safkan, 7 Ağustos'ta İstanbul'da Maiden'dan çıktığı yarışın ardından, bugün gösterdiği performansla pistten yine birincilikle ayrıldı ve üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Kazanan safkanın soy kütüğünü görüntülemek için tıklayınız.

Bu heyecan dolu koşuyu ikinci olarak bitiren tay TEEN SPIRIT (Three Valleys - Terre de Sable / Marchand de Sable) olurken, ROCK AND ROLL (Smart Robin - Onyıl / Acclamation) mücadelede tabelayı tamamladı.

Yarışın kazananı GINGER SNAP için bitiriş derecesi 1.24.09 olurken, farklar 3,5 Boy - 20 Boy şeklinde oluştu.

Veliefendi Hipodromu Şeref Tribünü'nde düzenlenen günün ilk seremonisinde, koşuyu kazanan safkanın sahibi adına Serkan San'a kupayı, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı ve aynı zamanda Asli Üyemiz Talip Öztürk verdi.

Törende ayrıca, koşuyu kazanan safkanın antrenörü adına Serkan San'a plaketini Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği II. Başkanı Turgay Kop takdim etti.

Kazanan tayın jokeyi Mehmet Kaya ise plaketini Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Muhasip Üyesi Erhan Kavçin'in elinden aldı.

Törene; TJK Yönetim Kurulu Genel Koordinatörü Dr. Ender Aydıner ile Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şube Başkanları da katıldı.

 


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019