Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler



İzmir Hipodromu’nda İlkbahar - Yaz yarış

sezonu açıldı

 

18 Nisan Perşembe günü, önce Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda, ardından ise İzmir Şirinyer Hipodromu'nda İlkbahar - Yaz yarış sezonu açıldı.

 

Sezonun ilk koşusu, start almamış 3 yaşlı safkan Arap atlarına ait koşuydu. Tayların yarış hayatlarına bu koşuyla birlikte başladıkları 1000 metre kum pistteki mücadeleyi, Cem Kartal'ın sahibi olduğu kır erkek tay BAŞ HÜKÜMDAR (Haberkan - Gündoğuşu / Yaşarcık), jokeyi Mehmet Gönültaş idaresinde kazandı.

 

12 safkanın start aldığı koşuda ikinciliği, GÖKTEKİNOĞLU (Göktekin - Can Zehra / Çoruh) elde ederken, MİRENDA (Sarraf - Mor Elmas / Dayıbey) üçüncü, YETİM ALİ (Burukcan - Vika / Kaizbert) isimli safkan ise tabelanın son basamağının sahibi oldu. 

 

 

45.500 TL birincilik ikramiyeli koşuda, bitiriş derecesi 1.08.62 olurken, farklar, 7,5 boy – 4 boy – 2 boy şeklinde gerçekleşti. 

 

İzmir’de İlkbahar – Yaz yarış sezonunun ilk koşusunun gerçekleştirilmesinin ardından padok alanında yapılan törende, koşuyu kazanan atın sahibi Cem Kartal'a plaketini, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği İzmir Şube Başkanı Özcan Selik verdi.

 

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği İzmir Şubesi Muhasip Üyesi Mustafa Durmuş, kazanan atın antrenörü Ramazan Altunbaş'a bir buket çiçek verdi.

 

Mustafa Durmuş ayrıca, kazanan BAŞ HÜKÜMDAR isimli safkanın blanketini de verdi. Törende, İzmir Hipodrom Müdürü Cüneyt Ertan, koşuyu kazanan safkanın jokeyi Mehmet Gönültaş'a da bir buket çiçek verdi.

 
 

Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019